Raspberry Pi User Guide 4:e edition

Artikelnummer: 9781119264361

219 kr

Raspberry Pi User Guide 4:e edition - Lär Raspberry Pi 3 från experterna Eben Upton och Gareth Halfacree! Raspberry Pi User Guide är 4: e upplagan av "inofficiella officiella" guide till allt Raspberry Pi 3. Skriven av Pi skapare och en ledande Pi guru, den här boken går direkt till källan för att ge dig den ultimata Raspberry Pi 3 manual.

Raspberry Pi User Guide är en handbok för Raspberry Pi 3 och är fylld av många tips och trix för hur du ska hantera din Raspberry Pi 3 med inbyggd WiFi och Bluetooth, vilket möjliggör ny typ av projekt där du inte är lika beroende av kablar längre, men ställer andra krav på säkerhet.  Det finns även ett labbpaket för boken, som är en i hopplock av olika elektronikkomponenter som Eben Upton tipsar om är bra att ha hemma vid laborationer och prototyptillverkning.

Den nya fjärde upplagan har uppdaterats för att täcka Raspberry Pi 3 styrelse och programvara, med detaljerad diskussion om sitt breda utbud av konfigurationer, språk och program. Du får lära dig att dra full nytta av den mäktiga PI: s fulla kapacitet, och sedan expandera dessa möjligheter ännu mer med tilläggs på teknik. Du skriver produktivitet och multimedia-program, och lära flexibla programmeringsspråk som tillåter dig att forma din Raspberry Pi till vad du vill att det ska vara.

Om du är redo att hoppa rätt i, blir den här boken du började med tydliga steg-för-steg-instruktion från installation av programvara till systemet anpassning. Raspberry Pi enorma popularitet har gett upphov till en hel industri av add-ons, delar, hacka, idéer och uppfinningar.

Rörelsen växer och tänja på gränserna för möjligheten tillsammans med det är du redo att bli en del av det?

Denna bok är den idealiska följeslagaren för att hävda din bit av Pi.

  • Få alla ställa upp med programvara och ansluta till andra enheter
  • Förstå Linux systemadministration nomenklatur och konventioner
  • Skriv dina egna program med Python och Scratch
  • Förläng Pi kapacitet med tillägg som WiFi-donglar, en pekskärm, och mer kreditkorts storlek Raspberry Pi har blivit ett globalt fenomen.

Skapad av Raspberry Pi Foundation att få barnen och dig själv intresserade av programmering, denna lilla dator kick-startat en rörelse av tinkerers, tänkare, praktiker och uppfinnare. Vart kommer din Raspberry Pi 3 att ta dig? Raspberry Pi User Guide är 4rd Edition - din ultimata färdplan för upptäckt. (översatt från Bookdata)